Fotpinneplatta

Behöver du ny nikasilbeläggning i din cylinder efter ras eller slitage? Vi har kunskapen och maskinerna för att du ska bli nöjd. Det spelar ingen roll om du tävlar med hojen/skotern eller bara kör för skoj, gammal eller ny. Roadracing, motocross, enduro, snöskoter, mopperacing, supermotard, karting, båtracing, dragracing, superkart eller gathoj.

Vi saluför Vertex sortiment av kolvar, packningsatser, nållager, kopplingsdelar och ventiler. Vid beställning av kolv tillsammans med reparation av cylinder ger vi 100:- rabatt. Det går givetvis att köpa Vertex kolv utan nikasilreparation.

Du ska inte behöva tveka om att cylindern kommer tillbaka i bästa skick. Vi stannar inte vid encylindriga motorer, tex bmw sexcylinder bilmotor, audi V8, utombords V6a och liknande motorer kan repareras. Eller om du vill göra en BIGBORE av din Honda Fireblade. sylinder.

Vi lever inte bara på gammal erfarenhet även om vi har mångårig erfarenhet av motorcyklar och motorer, vi testar och utvecklar på våra egna hojar hela tiden för att ha den bästa kunskapen om delarna och hur de används. Produkter från oss har använts av proffs i vm tex Max Biaggi och Gary McCoy i 500 roadracing, nationellt av tex Robban Gull och Fredrik Watz samt lovande juniorer som Jesper Pellijeff.

Tillverkning av fotpinneplattor, fotpinnar, svetsning alumiumramar och reparation av titanavgassystem är exempel på andra jobb vi utför.

Våra kedjedrev tillverkas i höghållfast 7075-T6 aluminium och levereras eloxerade för bästa styrka och hållbarhet. Pris och info. Bakdrev för 410, 415, 420, 428, 520, 525, 530, 532, 630 och 632 kedjor exempelvis. Drevämnen går givetvis också att köpa för den som gillar att snickra själv. Köp en serie så blir det lätt att hitta rätt drevning på olika banor. Vill du ha tex namn och startnummer graverat på drevet så ordnar vi det. RK kedjor saluförs.

Bromskivenav yamaha Tz250 under tillverkning

Senast uppdaterad 2011-02-28